Rots en Water voor de basisschool

Rots en Water is een ideale training voor kinderen die op de basisschool zitten. Het is van belang dat kinderen leren zich onafhankelijk op te stellen (Rots) en leren eigen keuzes te maken. Daarbij is het ook van belang dat ze leren hoe ze met anderen kunnen samenwerken en rekening kunnen houden met elkaar (Water). Rots en Water gaat over weerbaarheid en solidariteit. Kinderen leren inzien hoe ze hun eigen houding en uitstraling kunnen inzetten als communicatiemiddel. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen vergroot.

De indeling van de groepen doen we niet op leeftijd zoals de meeste Rots en Water trainers doen. Doordat we met alle ouders en kinderen een kennismakingsgesprek hebben, krijgen we de hulpvraag duidelijk en kunnen we de kinderen gericht in een groep plaatsen. Zo kan het zijn dat kinderen van 7 bij 11-jarigen in de groep zitten. Kinderen moeten zich veilig voelen in een groep. Dat staat bij ons bovenaan.

Voor kinderen die in groep 8 zitten en zich willen voorbereiden op de Middelbare school hebben we wel een aparte groep. Hierdoor kunnen we gerichter met deze kinderen werken. Zie voor informatie over deze groep: Rots en Water voor groep 8.

De Rots en Water training wordt gegeven in kleine groepen. De training bestaat uit 8 lessen van een uur. De lessen zijn actief met tussendoor korte gespreksmomenten. Er kunnen geen kinderen tussentijds in de groep instromen. De training wordt gegeven door Elles Derksen en Mariëtte Weening, twee gecertificeerde Rots en Water trainers. De kosten zijn €159,-. De training vindt plaats in Wehl in de judozaal (dojo van Shizentai). Kijk voor de data trainingen bij Agenda.

Samenvattend:

  • Basisschoolleeftijd
  • Kennismakingsgesprek
  • Kleine groepen
  • Acht lessen van een uur
  • De totale kosten zijn €159,- 
  • Twee gecertificeerde trainers
  • Bij Shizentai Wehl

Voor meer informatie of aanmelden kun je het onderstaande formulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vul onderstaand contactformulier in

Hoe heb je ons gevonden?

1 + 2 =